+45 52504546

Vitaminer & Olie

Tilskud af vitaminer og mineraler?

Råfodret hunde anbefales som udgangspunkt et afbalanceret vitamin og mineralprodukt. Gives sammen, idet vitaminer og mineraler arbejder sammen og er afhængige af hinanden. De eneste vitaminer, der uproblematisk kan gives ekstra af, er B og C vitamin. Vigtigt, at alle B vitaminer gives sammen. Hunde, der har behov for ekstra kalk, skal have dette i form af ben eller pulveriserede ben, da det er vigtigt, at bevare den rette calcium/fosfor balance.
Hvorvidt den enkelte hund har behov for tilskud afhænger af variationen af det rå foder, om hunden er svækket eller syg.
Hunde på tørkost bør som udgangspunkt ikke have vitamin- og mineraltilskud, da dette allerede er tilsat tørkosten.

Tilskud af olier animalsk/vegatabilsk?

Essentielle fedtsyre (EFA) betyder nødvendige fedtsyrer. Hunden kan danne de fleste umættede fedtsyrer ud fra egne fedtstoffer eller fedtstoffer den får via foderet.
Ofte kan hunden dog ikke danne tilstrækkelige mængder omega 3 og omega 6 fedtsyre, dvs umættede fedtsyrer.   
De essentielle fedtsyrer har betydning for at opretholde en normal hudfunktion, styrke immunforsvaret, give smukkere pels, og kan anvendes til behandling af hud- og pelssygdomme samt allergi. Ligeledes har de essentielle fedtsyrer en positiv virkning hos hunde med knogle- og ledproblemer ex. vækstforstyrrelser, hofteledsdysplasi og gigt. De essentielle fedtsyrer kan også med fordel anvendes til kronisk syge dyr. Syge hunde har generelt et større behov for omega 3 og 6 fedtsyre end raske hunde.
Der kan med fordel gives både fiskeolie og vegetabilske olie.
Vigtigt, at olierne er af god kvalitet, i lysttæt beholder, uden kemi samt skånsomt behandlet og vigtigt, at olien ikke er harsk - tjek udløbsdato, hvis tvivl, så smag på olien!
Nogle hunde kan ikke omdanne linolsyre til omega 6 fedtsyrerne gammalinolensyre (GLA) og arachidonsyre. Omdannelsen kan være hæmmet, hvis hunden lider af allergi, sukkersyge, leversygdom eller anden kronisk sygdom. Visse typer af medicin kan også hæmme omdannelsen.  Det kan derfor være nødvendigt at give hunden GLA i stedet for linolsyre.
Hvorvidt den enkelte hund har behov for tilskud afhænger af variationen af det rå foder, om hunden er svækket eller syg.
Du tilbydes et bredt udvalg af naturlige vitamintilskud og øvrige tilskud, der kan understøtte netop din hunds behov.

AniBio's Min-O-Vit samt BARF-Complet indeholder alle nødvendige vitaminer og mineraler. I Min-O-Vit indgår grøn ler til samling af "blød" mave og BARF-Complet indeholder udover vitaminer og mineraler også urter.

Ikke alle produkter er vist her.

I butikken får du en grundig vejledning målrettet din hund.
NDS K9 Multivitamin og mineralpulver indeholder alle de vitaminer og mineraler hunden har brug for. 
Bør tilsættes de rene kødlinier. Mixet er indeholdt i fuldkosten.
Vitaminerne er ekstruderede, så hunden kan nå at optage dem inden de ryger ud i den anden ende.
Produktet er garanteret fri for levende gær, ingen konserveringsmiddel, syntetiske farvestoffer, sødemidler eller smagsstoffer.
 

Svenska DjurApotek

Spirulina

Inden for begrebet superfoods er spirulina en af naturens mest koncentrerede kilder til næringsstoffer, rig på protein, klorofyl og andre vigtige næringsstoffer. Spirulina er en blå-grøn mikroalge.
Spirulina er en samlebetegnelse for to arter af cyanobakterier i form af spiraler: Arthrospira platensis og Arthrospira maxima.

De kaldes alger fordi de er vandlevende organismer, der er i stand til fotosyntese. Næringsstoffer: Spirulina indeholder proteiner, vitaminer, mineraler, essentielle aminosyrer, essentielle aminosyrer, essentielle fedtsyrer og klorofyl.
Til alle dyr uanset alder, dog ikke hvalpe under 6 måneder.
 

Kelp

Kelp er et tangpulver som er et populært produkt når det gælder pels og kløer. Anvendes også til udstillingshunde som har mistet pigmentering i munden. Kelp hjælper med at opretholde en god fordøjelse og fremmer den orale sundhed. Kelp giver dit dyr bedre modstandskraft mod infektioner.Kelp indeholder store mængder vitaminer, mineraler, omega-3 fedtsyrer og mere end 20 forskellige aminosyrer.

Vitaminer: Vitamin 1, B1, B2, B3, B12, C, E.

Mineraler: Calcium, Kobber, Jod, Jern, Lithium, Magnesium, Phosphor, Kalium, Selen, Kisel, Svovl, Zink, Chrom, Kobolt, Mangan, Niacin, Riboflavin, Natrium.

Til alle dyr uanset alder, dog ikke hvalpe under 6 måneder. Til dyrets almene velbefindende, både fysisk og eksteriørmæssigt. Til dyr som behøver hjælp til at få en god vinterpels og fremme en god pelskvalitet. Fremmer en god oral sundhed og fordøjelse. Til udstillingsdyr, som har mistet mund- eller næsepigment.
 Multiflex (tidligere Athlet)Her kombineres grønlæbet musling, glucosamin, kondroitin, MSM, mangan, L-arginin og C-vitamin for at få et så komplet ledpræparat som muligt. Blandingen øger leddenes sundhed og normale funktion.

 

Senior

Er et produkt, der er specialtilpasset ældre dyr over 7 år.
Her kombineres Grønlæbet musling, Glucosamin, Kondroitin, MSM, Mangan, L-Arginin , C-vitamin og Spirulina for at få et så komplet led præparat som muligt. Blandingen støtter leddenes sundhed og normale funktion.

Denne blanding er et naturligt tilskudsfoder, der støtter den normale funktion i ledbrusk, ledkapslen, sener og ledbånd hos hunde, katte og heste. 

Mange dyr har, eller får med alderen problemer med leddene. Ledinflammationer giver smerte, gør livskvaliteten dårligere og mindsker dyrets livsglæde. Led sygdomme rammer oftest ældre dyr, men også unge dyr kan rammes.

Man ved, at hofteledsdysplasi, albueledsartrose og osteochondrose giver kronisk inflammation i de ramte led. Også overvægt og fejlstillinger kan øge belastningen på leddene. 

Iflg. dansk lovgivning, må dette produkt desværre ikke anprises, så vi kan desværre ikke oplyse om alle de gode egenskaber Senior har. Vi håber du har mulighed for at søge disse oplysninger andet steds.  
 

De fire produkter Spirulina, Kelp samt Senior er normalt lagervarer.

Grizzly Vildlakseolie

Grizzly Vildlakseolie har en duft af hav og en karakteristisk smag af frisk fisk, som de fleste hunde godt kan lide.
 
Grizzly Vildlakseolie er udvundet i Alaska udelukkende af vildlaks.
 
Den er produceret umiddelbart i forbindelse med filettering til human ernæring. Lakseolien indeholder en naturlig blanding af værdifulde fedtsyrer, tilsat E-vitamin og naturlig rosmarin ekstrakt.
 
Olien indeholder desuden de naturlige antioxidanter og vitaminer som findes i laksen. Dette naturprodukt vil ikke være nogen begrænsning for dit kæledyrs indtagelse af vitaminer fra andre kilder.
 
Da olien udelukkende er udvundet af vildlaks (modsat opdræt, hvor der via foderet er tilsat farvestoffer) bliver hvide hundes pels ikke misfarvet af denne lakseolie!
Hvis du ønsker at supplere det rå kød med grøntsager er tørret grøntsagsmix et godt bud.

Omhyggelig tørring af grøntsagerne sikrer næsten fuldstændig opretholdelse af alle ingredienserne såsom vitaminer og æteriske olier.

Dette produkt er naturligt, har ingen tilsætningsstoffer og er fødevarekvalitet.

100 g tørrede grøntsager er lige så værdifuldt som 1 kg af friske grøntsager.
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
New Paws / RigtigHundemad Esbjerg | Ahornvænget 22 | 6710 Esbjerg V | Telefon 52 50 45 46