+45 52504546

Håndkøb

KovaLine anbefales til understøttende behandling af ex hotspot, kløe og irritationshindring, svampeangreb og forebyggende/daglig pleje i hundens hudfolder, furunkulose m.v.

KovaLine er en dansk produceret mild sæbe (IKKE shampoo!!!) med stor dybdevirkning. KovaLine har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber uden brug af desinficerende midler. KovaLine efterlader en hinde, der forhindrer nye bakterier i at trænge ind. Denne hinde opretholder samtidig hudens naturlige balance og blødgør huden, så den undgår udtørring og sprækkedannelser. Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge.KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud.

KovaLine er en ny generation af pleje- og vaskeprodukter (IKKE shampoo!!!), uden parabener og parfume, som IKKE er baseret på kendte aktivstoffer som:
– Antibiotika
– Desinfektion
– Kortison / Binyrebark hormoner
– Zinkpræperater

Tjek Facebook Kovaline og læs om alle de mange positive resultater. 

KovaLine INCI deklaration – gælder både til Koncentrat og Ready-to-Use produktet – dog ikke Salve:
Aqua, Potassium Cocoate, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ceteareth-25, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Carbomer, Lanolin, Allantoin

Deklarationen gælder for den nye version af KovaLine sæberne, hvor Cocamide DEA er fjernet, for at gøre KovaLine produkterne endnu grønnere og gode for miljø, dyr og mennesker.


 
Selvklæbende Flex bandage fra Svenska DjurApoteket. Bandagene findes i bredden 5 og 7,5 cm. Bandagen er super fleksibel og nem at arbejde med (vigtig i en presset situation).
 
Bandagen kan let tilpasses selv de vanskeligste kropskonturer, f.eks. poter, ben og hale.
Bandagen er super velegnet  til forbinding af skader og sår eller steder hvor det ønskes at hunden ikke må slikke, bide eller kradse sig.

Jeg anbefaler, at bandagen indgår i hundens førstehjælpskasse.

På billedet bandage i 5 cm bredde.
 
Tandpleje
Specielt hunde, der fodres med vådfoder eller tørkost anbefales at få børstet tænder. Ligeledes hunde på råt foder, da de ofte ikke anvender hjørnetænderne og derved renses disse ikke på naturligvis. Typisk vil der sætte sig tandsten på hjørnetænderne.  

Anibo tandpasta er en unik mild kombination af naturlige ingredienser. Anibo tandpasta er uden smag og er drøj i brug. Anvendelse: Medmindre andet er anbefalet, kan tandpastaen bruges på for eksempel en bomuldsklud eller en tandbørste. Børst tænder og tandkødet grundigt.Opbevares tørt og koldt, uden for børns rækkevidde.
Der er al mulig grund til at tjekke hundens tænder og tandkød, da der - udover plak og tandsten - kan sætte sig fremmelegmer fast mellem tænderne eller at en tand er revnet eller knækket. 
På billedet ses en bog fra en Rødbøg, som har kilet sag fast mellem tænderne (mellem P3 og M1), og kan i øvrigt forekomme med alt lige fra sten, grene, kødben m.v.
Vær opmærksom på, at fremmedlegmer, der har sat sig fast i tandkødet bag den sidste kindtand kan være svær at se med det blotte øje.
Butikshundene lægger gerne tandsæt til en demo af, hvordan du kan træne din hund til at syntes godt om tandbørstning.
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
New Paws / RigtigHundemad Esbjerg | Ahornvænget 22 | 6710 Esbjerg V | Telefon 52 50 45 46