+45 52504546

CotonSalonen

Er pelsen en udfordring?

Cotonsalonen tilbyder rådgivning om pelspleje af Coton de Tulear, herunder vask samt pleje generelt. 

Pelsen på en Coton de Tulear er et af racens karakteristiske træk. Utrolig blød og meget smuk. 

Desværre oplever mange cotonejere, at pelsen filter, typisk i forbindelse med pelsskifte, og at pelsen til tider kan være næsten umulig at børste ud. Løsningen bliver ofte, at hunden klippes. (I øvrigt rigtig godt, da det gør ondt på hunden, når der er filter i pelsen). Klippet eller ej, så er pelspleje nødvendig.

Du og din hund tilbydes:

Standard grooming Kr. 249,00

Vask og føn incl. Standard grooming Kr. 489,00

Vask og føn excl. Standard grooming Kr. 335,00
Hunden møder gennemredt og filtfri.

Grooming af Coton de Tulear i pelsskifte – helt afhængig af hvor langt hunden er i pelsskiftet samt omfanget af pelsfiltre vil der blive beregnet et filtertillæg.

Negleklip Kr. 75,00

Pote og negleklip Kr. 175,00

Pelsplejekursus Kr. 499,00

Pelsplejekursus incl. vask og føn Kr. 650,00

Standard grooming indeholder en gennembørstning af pelsen incl. udredning af lettere pelsfiltrer, øjenrens, tjek af øre (evt ørepluk), klip af pels mellem trædepuder, opsætning af topknot samt palpering for eventuelle skævheder i bevægapparatet.

Priserne er vejledende og varierer alt efter pels og størrelse, hvor filtret pelsen er, og ikke mindst hvor samarbejdsvillig hunden er.

For mig er det utrolig vigtigt, at hunden føler sig veltilpas under behandlingen, derfor foregår alt på hundens præmisser, og der indlægges små pauser hvis nødvendigt.

Du som ejer er hjertelig velkommen til at være sammen med din hund under hele behandlingen.


Pelsplejekursus:

Eksklusivt pelsplejekursus med din egen hund. Vi kommer omkring hele hunden, dvs øjne, øre, poter, kløer, tænder, pelsen mv., og jeg viser dig de forskellige værktøjer, der anvendes til grooming af Coton de Tulear.

Du tilbydes også vask og tørring af hunden efterfølgende med grooming, og instrueres, således at du selv kan gennemføre fuld pelspleje.

Jeg har 10 års erfaring i pelspleje af Coton de Tulear, og den erfaring deler jeg gerne til glæde for vores skønne race - de elsker at være velsoigneret.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information eller blot et råd på mobil 5250 4546 eller mail: mettelafontaine@gmail.com
"Det var genboens kat der lokkede os"

 
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
New Paws / RigtigHundemad Esbjerg | Ahornvænget 22 | 6710 Esbjerg V | Telefon 52 50 45 46