+45 52504546

Nöw Fresh Kornfrit

Hvis du har læst afsnittet om RigtigHundemad BARF, så er du nok ikke i tvivl om, at vi foretrækker at vores hunde fordres med rå, uforarbejdet mad.

Men vi erkender, at ikke alle hundeejere har muligheden for eller ønsket om at fodre med råt. Det er jo trods alt lidt anderledes end bare at hælde noget tørkost i madskålen. 
Ikke nødvendigvis mere besværligt; blot anderledes.

I den erkendelse har vi fundet, hvad vi synes er verdens bedste tørkost! Den kommer fra Canada og indeholder NOW! Fresh Grainfree, og indeholder udelukkende ingredienser godkendt til humanernæring; rigtige kødstykker fra kalkun, vildlaks, and og kylling, samt frugt og grønt lokalt fra Canada. Og samtlige ingredienser har en ernæringsmæssig værdi for hunden.
Der er varianter til hunde i alle aldre, hunde med allergi, tykke og tynde hunde.

RigtigHundemad tørkost er IKKE konserveret med BHA eller BHT
RigtigHundemad tørkost indeholder IKKE renderet kød og fedt (afsmeltet ved høj varme og stabiliseret tilbage i fast form) og INGEN  animalske biprodukter.
RigtigHundemad tørkost indeholder IKKE hvede, majs, gluten, soja eller kunstige farvestoffer.

Og - aller vigtigst for os - NOW! Fresh Grainfree er udviklet af mennesker, som har den samme holdning til hundens ernæring som vi.

Flere uvildige testpaneler (uden indvirkning fra reklamekroner eller andre kommercielle interesser, bl.a. The Whole Dog Journal) har år efter år haft NOW! Fresh Grainfree  med i top ti over de bedste produkter på markedet.
Flere danske dyrlæger er også blevet fan af Petcureans produkter, da ellers opgivede hunde fungerer i bedste velgående på NOW! Fresh!

Så skal din hund spise tørkost, så lad det være en rigtig tørkost!!!

Naturea Naturels
Vådfoder

Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
New Paws / RigtigHundemad Esbjerg | Ahornvænget 22 | 6710 Esbjerg V | Telefon 52 50 45 46